دانلود فایل | ||
فرمت فایل word(قابل ویرایش) تعدادصفحات:17 خلاصه میكروارگانیسمها یكی از عوامل كاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی كه پوششهای پلاستیكی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی ... [ شنبه 17 مرداد 1394 ] [ 2:44 ] [ خودم ] [164 بازدید]
بهداشت مجموعهای از علوم مختلف است و بطور کلی منظور از آن، انجام کارهایی برای جلوگیری از ابتلا مردم به بیماری و رسیدن به سلامتی است. تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO) [ شنبه 17 مرداد 1394 ] [ 2:44 ] [ خودم ] [140 بازدید]
عنوان انگلیسی مقاله: New trends in removing heavy metals from industrial wastewater
ادامه مطلب [ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:50 ] [ خودم ] [172 بازدید]
عنوان انگلیسی مقاله: Wildlife habitat analysis – a multidimensional habitat management modelعنوان فارسی مقاله: تحلیل زیستگاه حیات وحش – مدل چند بعدی مدیریت زیستگاه ادامه مطلب [ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:43 ] [ خودم ] [134 بازدید]
عنوان کامل : مروری بر راهکارهای مدیریتی اکوسیستم های آبی تعداد صفحات : 17 دسته : روش تحقیق ، سمینار
ادامه مطلب [ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:37 ] [ خودم ] [133 بازدید]
عنوان انگلیسی مقاله: ادامه مطلب [ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:34 ] [ خودم ] [138 بازدید]
[ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:31 ] [ خودم ] [161 بازدید]
[ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:29 ] [ خودم ] [134 بازدید]
[ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:28 ] [ خودم ] [130 بازدید]
[ جمعه 16 مرداد 1394 ] [ 22:26 ] [ خودم ] [131 بازدید]
|
||
[ طراحی : پیچک ] [ قدرت گرفته از : ویستا بلاگ ] |